Rozumiem Yaku, że to pierwsza publikacja Twojej Lairë w sieci, a Firena jest jasnowidzem? Firena, kłamczuchu, wstydź się xD
Masz rację odnośnie publikacji. Lairë narodziła się chwilę przed pojawieniem się postu.
Firena przemierza równie odległe odmęty sieci co ja Tak jak mówi miała szczęście natknąć się na oryginalną graficzkę. I tak Lairë znalazła matkę
Vinci napisał/a:
Ode mnie piwko, ale następnym razem prosimy coś bardziej Baldurowego
No.. hum. Mały problem. Staram się aby postać zachowywała ekwipunek możliwy do zdobycia w Zapomnianych Krainach. Wygląd postaci też nie powinien zbytnio odbiegać od norm. Sam surowiec był powalający i trudno dostępna.
Nie pamiętam jakie jest kadrowanie standardowych portretów. Choć to ostatnie nie wydaje się problemem.
Co dokładnie masz na myśli mówiąc "bardziej Baldurowe"?
/ Za piwko dziękuję Heineken? Żłopie namiętnie /
Karanith napisał/a:
Że się wtrącę: a jaki ma być, kurde fajans, jak to fanart do WoW ze strony Blizzarda?
WoW! A mi się wydawało że natknąłem się na nią na jednej z azjatyckich stron. Po Blizardo-podobnych się nie kręcę. Może dlatego wciąż widzę zbyt wyraźne różnice do tych warcraftowych. Możesz kopsnąć na PW odnośnik do tamtej graficzki?
Jakkolwiek postać full wypaśna
Vinci > Takie zdolności to bajka. Trudno sobie wyobrazić że można takie cudo stworzyć od zera (Jestem rządny nowych doświadczeń. Mam jakąś nauczycielkę w zasięgu??? ).
Ostatnio zmieniony przez Yakushi 2009-02-13, 00:18, w całości zmieniany 1 raz
Może warto zacząć? - fanarty są naprawdę świetne, a ich liczba idzie w setki.
Konkretna graficzka znajduje sie na stronie 16 - można też po prostu wpisać w wyszukiwarkę grafiki Google "Valeera Sanguinar".
No tak, na oryginalną się natknęłam, mam ją nawet na swoim dysku. Mogę nawet podać autorkę na Deviantarcie xD Po to mam tam konto, żeby z niego skorzystać Więc jasnowidzem jednak nie jestem
IfranView też jest git. Dobry program do prostej obróbki zdjęć zaopatrzony w pl wersje językową. Radzi sobie z wszystkimi formatami, a do tego waży niewiele, jak i niewiele pamięci potrzebuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum