Przerobiłem 2 zestawy głosów z IWD2(mam nadzieje, że dodam więcej). Migdzie nie widziałem stronki z głosami więc sam zadziałałem. Niestety z przyczyn technicznych postacie mają mało sensowne potwierdzenia wykonanej czynności ze względu na to, że w BG jest więcej plików odpowiedzialnych za potwierdzenie czynności niż na sam wybór postaci. Dla tego czasem wydając polecenie słyszymy "Ale zima" - wolałem to niż często powtarzające się potwierdzenia. Szczególnie fajnie wyszedł głos Mrocznej elfki, gdyż wiele głosów "Wybierany zazwyczaj" dało się przypisać do "potwierdzenie czynności", np. "Przestań bredzić" można z powodzeniem dać tu i tu.
Widzę, że jest zainteresowanie więc będę kontynuował pracę. Wrzucić na WR można, ale spodziewam się, że pojawi się więcej zestawów z głosami (w planie mam zrobić wszystkie).
Teraz będę przerabiał głosy Mężczyzna Wojownik 1-5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum